Hungary-flag GB-flag

Company

Company

Privacy

Privacy

INTRODUCTION PRODUCTS DOWNLOADS NET-TRUCK BP-TRUCK CONTACT US

This privacy policy is not translated to english language for the time being, it exists only in hungarian. Please translate it. We thank your understanding.

Adatvédelmi nyilatkozat

1. Az adatokat tároló jogi személy és az adatkezelő

Az adatok a http://www.budapesttruck.hu/indexen.php domain címen elérhető számítógép szerveren tárolódnak, az adatok kezelője: QtcCe Ltd. (H-9700 Szombathely, Szövő u. 100. Cégj. szám: 18-09-111357) valamint jogutódjai, továbbiakban adatkezelő.

2. Felhasználók

A weboldal látogatói, regisztrált és nem regisztrált felhasználói továbbiakban felhasználó(k) egy böngésző program segítségével tudják használni az oldalt termékek keresésére, rendelésre, információ szerzésre.

3. Az adatkezelés jogalapja

A személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvános-ságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény (Avtv.) 3. § (1) bekezdése alapján a felhasználók önkéntes hozzájárulása.

4. Adatkezelés alá tartozó adatok

A szerveren tárolt felhasználók által regisztrált adatok, pédául e-mail cím és telefonszám, valamint a felhasználókhoz az - oldal látogatása során létrejött - bármilyen módon köthető adatok, mint például IP cím és böngésző típusa.

5. Adatok felhasználása, biztonsága

Az adatkezelő nyilatkozik, hogy a 4. pontban leírt adatokat szigorúan bizalmasan kezeli, - törvényben meghatározott esetek kivételével - harmadik személynek nem adhatja ki, nem hozhatja nyilvánosságra, kivétel, ha erről a felhasználó írásban nyilatkozik.
Továbbá az adatokat csak saját célra használja fel az oldal működtetéséhez, illetve a felhasználó irányába történő rendelések, kiszállítások, számlázások teljesítéséhez, valamint statisztikák készítéséhez.
Az adatkezelő nem használ olyan programot, függvényt, algoritmust, amely segítségével a felhasználó által beírt jelszót megismerné. Elküldés után a jelszavak egy egyirányú HASH kódolással tárolódnak a számítógép szerveren, így rögzítés után senki számára sem visszafejthetőek.

6. Az adatkezelés időtartama

Az adatkezelő törvényes működéséig, valamint a kezelt adatok törvényben foglaltak szerinti törléséig. A felhasználó bármikor kérheti írásban vagy e-mail-ben, hogy adatait az adatkezelő törölje. Ezt, a törlési igény beérkezéstől számítva 3 munkanapon belül az adatkezelő elvégzi.

7. Egyéb

A felhasználó a saját adatait bármikor módosíthatja a weboldal felületén keresztül vagy módosíttathatja az adatkezelő által.

Magyar Köztársaság Adatvédelmi Biztos internet címe:
http://www.naih.hu/

Home

csik

QtcCe Ltd. H-9700 Szombathely, Szövő u. 100.  ♦  Tel: +3694510015  ♦  Email: info@qtcce.hu  ♦  Load time: 0.172 sec.  ♦  Counter: 166748
About us  ♦  Copyright QtcCe Ltd. © 2008  ♦  Company info/Impressum  ♦  Privacy  ♦  General Conditions of Contract  ♦  User manual

 
  www.tehergepjarmu.hu
vehicle, truck, lorry, container lorry, flat waggon, camion, parts, unit, cargo, transporters, Net-Desk, QtcCe Ltd., italy, warehouse, storage, clutch, axle, spindle, scania, mercedes, iveco, volvo, daf, man, shock-absorver, pneumatic, valve, order, distribute, wholesaler, parts shop, brake, brakeparts, brake pad, chugger, spiral, spring, engine, drive, silencer, car-body, bodywork, bolt, crab bolt, wrist-pin, original parts, shifter, gear lever, gearshift, gears
History of our company, staff
Productgroups, products, brands, suppliers
Papers, documents, media, neccessary programs
Online parts webstore FOR DRIVERS
Online parts webstore FOR DISTRIBUTORS
Availability, map