Hungary-flag GB-flag

Cégünk

Cégünk

Adatvédelem

Adatvédelem

BEMUTATKOZÁS TERMÉKEINK LETÖLTÉSEK NET-TRUCK BUDAPEST-TRUCK ELÉRHETŐSÉGEK

Adatvédelmi nyilatkozat

1. Az adatokat tároló jogi személy és az adatkezelő

Az adatok a http://www.budapesttruck.hu domain címen elérhető számítógép szerveren tárolódnak, az adatok kezelője: QTCCe Kft. (H-9700 Szombathely, Szövő u. 100. Cégj. szám: 18-09-111357) valamint jogutódjai, továbbiakban adatkezelő.

2. Felhasználók

A weboldal látogatói, regisztrált és nem regisztrált felhasználói továbbiakban felhasználó(k) egy böngésző program segítségével tudják használni az oldalt termékek keresésére, rendelésre, információ szerzésre.

3. Az adatkezelés jogalapja

A személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvános-ságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény (Avtv.) 3. § (1) bekezdése alapján a felhasználók önkéntes hozzájárulása.

4. Adatkezelés alá tartozó adatok

A szerveren tárolt felhasználók által regisztrált adatok, pédául e-mail cím és telefonszám, valamint a felhasználókhoz az - oldal látogatása során létrejött - bármilyen módon köthető adatok, mint például IP cím és böngésző típusa.

5. Adatok felhasználása, biztonsága

Az adatkezelő nyilatkozik, hogy a 4. pontban leírt adatokat szigorúan bizalmasan kezeli, - törvényben meghatározott esetek kivételével - harmadik személynek nem adhatja ki, nem hozhatja nyilvánosságra, kivétel, ha erről a felhasználó írásban nyilatkozik.
Továbbá az adatokat csak saját célra használja fel az oldal működtetéséhez, illetve a felhasználó irányába történő rendelések, kiszállítások, számlázások teljesítéséhez, valamint statisztikák készítéséhez.
Az adatkezelő nem használ olyan programot, függvényt, algoritmust, amely segítségével a felhasználó által beírt jelszót megismerné. Elküldés után a jelszavak egy egyirányú HASH kódolással tárolódnak a számítógép szerveren, így rögzítés után senki számára sem visszafejthetőek.

6. Az adatkezelés időtartama

Az adatkezelő törvényes működéséig, valamint a kezelt adatok törvényben foglaltak szerinti törléséig. A felhasználó bármikor kérheti írásban vagy e-mail-ben, hogy adatait az adatkezelő törölje. Ezt, a törlési igény beérkezéstől számítva 3 munkanapon belül az adatkezelő elvégzi.

7. Egyéb

A felhasználó a saját adatait bármikor módosíthatja a weboldal felületén keresztül vagy módosíttathatja az adatkezelő által.

Magyar Köztársaság Adatvédelmi Biztos internet címe:
http://www.naih.hu/

Home

csik

QTCCe Kft. H-9700 Szombathely, Szövő u. 100.  ♦  Tel: +3694510015  ♦  Email: info@qtcce.hu  ♦  Letölt.idő: 0.175 sec.  ♦  Számláló: 157902
Rólunk  ♦  Copyright QTCCe Kft. © 2008  ♦  Cégadatok/Impresszum  ♦  Adatvédelem  ♦  Általános szerződési feltételek (ÁSZF)  ♦  Használati utasítás

 
  www.tehergepjarmu.hu
tehergépjármű, teherautó, tehergépkocsi, kamion, teher, teherszállító, alkatrész, részegység, QtcCe, ttruck, Net-Pult, QTCCe Kft., Szombathely, nyugati, olasz, scania, mercedes, iveco, volvo, daf, man, raktár, kuplung, lengéscsillapító, munkahenger, tengely, rendelés, nagyker, nagykereskedelem, alkatrészbolt, pneumatikus, fék, fékalkatrész, féktárcsa, fékbetét, kipuffogó, légrugó, gömbfej, tolórúd, összekötő, panhard, szelep, szilent, kardánfelfüggesztő, kardánok, kardánkeresztek, kinyomócsapágy, függőcsapszegek, függőcsapszegkészlet, csapszegek, felújítók, karosszériaelemek, karosszéria, gyárialkatrészek, hajtóműalkatrész, váltóalkatrész, erőátviteliberendezések, vízpumpa
Cégünk története, munkatársaink
Termékcsoportok, termékek, márkák, beszállítók
Iratok, dokumentumok, médiaanyagok, szükséges programok
Online alkatrész webáruház TEHERFUVAROZÓKNAK
Online alkatrész webáruház VISZONTELADÓKNAK
Elérhetőségeink, térkép